Програма 3: Отключи силата

 

“Няма човек, който да има право да бъде аматьор що се отнася до физическите тренировки. Какъв позор е за човек да остарее без да види красотата и силата, на които е способно тялото му.”  – Сократ 

 

Още от древни времена хората са разбирали важността на тренировките за изграждане на сила, издръжливост и естетика. През последните години все повече се говори за “фит живот” и как да бъдем по-красиви. Физическата активност от своя страна дава много повече от една по-добра визия.

 

Знам, че ти е писнало честите преяждания да те отдалечават постоянно от желаната визия. Т.нар “йо-йо” ефект е изтощаващ психически и физически. Сигурен съм, че ти е писнало да тренираш седмици наред, само и само, за да “заличиш щетите” от излишните калории.

 

Но знаеш ли кое е хубавото – именно ползите от спорта са едни от най-могъщите методи за справяне със системните компулсивни преяждания.

 

Като лекар съм видял предимствата от тренировките с тежести, като треньор съм изградил опит с клиенти, а като състезател съм видял трудностите на това да си на ръба на физическата си възможност.

Искам да ти спестя времето, което съм загубил аз, лутайки се през различни методи, които работят за повечето, но не и за теб. Затова ти предлагам 12-седмична система от персонализиран тренировъчен план, който ще ти помогне да изградиш една перфектна основа.

Ако ти допадне, може да продължим да работим и след този период, за да отключим заедно физическия ти потенциал и постигнем една хармония от здраво и красиво тяло.

 

От мен няма да получиш поредния шаблон за тренировки, а цял набор от научно-обосновани техники, които ще ползваме, за да измерваме твоят силов и визуален прогрес. И най-хубавото е, че е съставен спрямо твоите нужди, цели и свободно време!

 

КАКВО ДА ОЧАКВАШ: 

  • Индивидуална тренировъчна програма спрямо целите
  • През първия месец – онлайн консултации веднъж в седмицата (с опция за продължаване)
  • Неограничен имейл съпорт
  • Всекидневно проследяване на резултатите
  • Корекции на програмата с цел прогресивно натоварване
  • Достъп до секретна онлайн общност

 

Ако смяташ, че сме правилния партньор към промяната за теб, ето какво ще те помоля да направиш:

  1. Резервирай своето място в програмата чрез формата по-долу
  2. Попълни въпросника, който ще получиш на имейла
  3. Ще се свържем с теб, за да насрочим час и дата за безплатна онлайн консултация
  4. Стартираме промяната ти

 

 

Запази безплатна консултация

150 лв през първия месец
Всеки следващ месец - 30% намаление