За нас

Жасмина Гевезиева

Създател на Binge OFF

Жасмина в продължение на 12 години се бори със системното преяждане.

Поради липса на информация за състоянието хиперфагия, Жасмина успява да го идентифицира едва преди 4 години. Оттогава осъзнато и активно се бори като постоянно чете, търси и изпробва различни методики от храненето, спорта и поведенческата психология. 

За да докаже, че хората, които се борят със системно преяждане могат да се трансформират и да бъдат силни психически и физически, Жасмина се подготвя усилено за няколко състезания. 

СЪСТЕЗАНИЯТА

През март 2019 г. Жасмина заема първо място на Републиканския шампионат по силов трибой в леката категория – до 52 кг.  През есента на същата година става двукратна шампионка по силов трибой в категория до 52 кг.

Две седмици по-късно създава спортен прецедент – две състезания, две седмици разлика, две различни категории и изисквания. Републиканско по силов трибой, непосредствено след което се явява на Републиканско по бодибилдинг и става пета в категория бикини фитнес.

КВАЛИФИКАЦИИТЕ

Жасмина успешно завършва през 2019 г. академията за изграждане на нови поведенчески модели Habits Academy, създадена от гуруто за изграждане на здравословни навици в САЩ и best-selling автор James Clear. Сертифицирана за персонален треньор в областта на научно-доказани методики в храненето и спорта към холандската програма на Menno Henselmans. 

Сертифицирана за Performance Nutrition Coach към австралийския Clean Health Fitness Institute. Нейните интереси са насочени в създаването на здравословни хранителни навици и разрушаването на вредни такива.

 

certificate

Jasmina Gevezieva Medali