За нас

Жасмина Гевезиева

Създател на Binge OFF

Жасмина в продължение на над 10 години се бори със системното преяждане.

Поради липса на информация за binge eating/хиперфагия, Жасмина успява да го идентифицира едва преди няколко години. Оттогава осъзнато и активно се бори като надгражда и изпробва различни методики от храненето, спорта и поведенческата психология. От 2019 г. се преквафилифицира като консултант по хранене от няколко международни академии и се превръща в един от най-търсените специалисти в България по темите, свързани с преяждането, изграждането на здравословна връзка с храната и ефективни хранителни навици.  Ко-създател е на първото телевизионно предаване, посветено на проблемите с храненето – Shape Your Mind по WNESS TV и на първото онлайн предаване на същата тема – “Силата на храната” по Vesti.bg и Vbox7. 

За да докаже, че хората, които се борят със системно преяждане могат да се трансформират и да бъдат силни психически и физически, Жасмина се подготвя усилено за няколко състезания. 

СЪСТЕЗАНИЯТА

През март 2019 г. Жасмина заема първо място на Републиканския шампионат по силов трибой в леката категория – до 52 кг.  През есента на същата година става двукратна шампионка по силов трибой в категория до 52 кг.

Две седмици по-късно създава спортен прецедент – две състезания, две седмици разлика, две различни категории и изисквания. Републиканско по силов трибой, непосредствено след което се явява на Републиканско по бодибилдинг и става пета в категория бикини фитнес.

КВАЛИФИКАЦИИТЕ

Жасмина е първата българка, завършила специализираното обучение в научно-обосновани методи за справяне с Binge eating – Binge eating essentials for Health professionals, създадено от основателя на водещата информационна платформа в сферата Break Binge Eating – Dr. Jake Linardon (PhD, в топ 1% в света изследователи в сферата на хранителните нарушения с над 60 научни публикации). 

Сертифицирана за персонален треньор в областта на научно-доказани методики в храненето и спорта към холандската програма на Menno Henselmans. Сертифицирана за специалист по спортно хранене към американската International Sports Sciences Association

Сертифицирана за Performance Nutrition Coach към австралийския Clean Health Fitness Institute.  Нейните интереси са насочени в създаването на здравословни хранителни навици и разрушаването на вредни такива.

специалист по хранене

certificate

сертификат

Jasmina Gevezieva Medali

jasmina gevezieva новогодишни цели