История

Жасмина Гевезиева

Основател и идеолог

Жасмина в продължение на 12 години се бори със системните преяждания.

 

Поради липса на информация за състоянието, Жасмина успява да го идентифицира едва преди 2 години. Оттогава осъзнато и активно се бори като постоянно чете, търси и изпробва различни методики от храненето, спорта и поведенческата психология. Тества и анализира кое работи за нея и кое – не. Продължава да тества и върху други хора със същия проблем.

 

През ноември напуска корпоративния свят, за да работи по собствени проекти и да преодолее завинаги преяжданията.

 

За да докаже, че хората, които системно преяждат могат да се променят и да бъдат силни психически и физически, Жасмина се подготвя усилено в продължение на два месеца за националното състезание по най-силовия спорт – силов трибой.

 

През март 2019 г. Жасмина заема първо място на Републиканския шампионат по силов трибой в леката категория – до 52 кг.  

 

Жасмина успешно завършва през 2019 г. академията за изграждане на нови поведенчески модели Habits Academy, създадена от гуруто за изграждане на здравословни навици в САЩ и best-selling автор James Clear. Преминала е и през обучителната програма “Tiny Habits”, основана от поведенческия изследовател от Станфордския университет B.J. Fogg. В момента се сертифицира за персонален треньор в областта на научно-доказани методики в храненето и спорта в курса на Menno Henselmans.

 

Интересите й са изцяло в храненето, поведенческата психология и невробиологията, специално в аспектите, които биха били приложими за хора с хранителни разстройства.

 

След 8 години в сферата на дигиталния маркетинг и комуникациите, през пролетта на 2019 г. Жасмина прави пълен обрат в професионалната си кариера, отдавайки се изцяло на Binge OFF и каузата зад проекта. А именно – да помага на хората да излязат от омагьосания кръг на емоционалните преяждания и да заживеят отново пълноценно.