За нас

Жасмина Гевезиева

Създател на Binge OFF
Жасмина в продължение на 12 години се бори със системните преяждания.

Поради липса на информация за състоянието, Жасмина успява да го идентифицира едва преди 3 години. Оттогава осъзнато и активно се бори като постоянно чете, търси и изпробва различни методики от храненето, спорта и поведенческата психология. Тества и анализира кое работи за нея и кое – не. Продължава да тества и върху други хора със същия проблем.

 

За да докаже, че хората, които системно преяждат могат да се променят и да бъдат силни психически и физически, Жасмина се подготвя усилено за няколко състезания. 

 

През март 2019 г. Жасмина заема първо място на Републиканския шампионат по силов трибой в леката категория – до 52 кг.  

През есента на същата година става двукратна шампионка по силов трибой в категория до 52 кг. Две седмици по-късно създава спортен прецедент – две състезания, две седмици разлика, две различни категории и изисквания. Републиканско по силов трибой, непосредствено след което се явява на Републиканско по бодибилдинг и става пета в категория бикини фитнес.

 

Жасмина успешно завършва през 2019 г. академията за изграждане на нови поведенчески модели Habits Academy, създадена от гуруто за изграждане на здравословни навици в САЩ и best-selling автор James Clear. Сертифициран Performance Nutrition Coach към австралийския Clean Health Fitness Institute. В момента се сертифицира за персонален треньор в областта на научно-доказани методики в храненето и спорта към академията на Menno Henselmans.