За нас

Жасмина Гевезиева

Създател на Binge OFF

Жасмина в продължение на 12 години се бори със системните преяждания.

Поради липса на информация за състоянието, Жасмина успява да го идентифицира едва преди 3 години. Оттогава осъзнато и активно се бори като постоянно чете, търси и изпробва различни методики от храненето, спорта и поведенческата психология. Тества и анализира кое работи за нея и кое – не. Продължава да тества и върху други хора със същия проблем.

 

За да докаже, че хората, които системно преяждат могат да се трансформират и да бъдат силни психически и физически, Жасмина се подготвя усилено за няколко състезания. 

 

През март 2019 г. Жасмина заема първо място на Републиканския шампионат по силов трибой в леката категория – до 52 кг.  

През есента на същата година става двукратна шампионка по силов трибой в категория до 52 кг. Две седмици по-късно създава спортен прецедент – две състезания, две седмици разлика, две различни категории и изисквания. Републиканско по силов трибой, непосредствено след което се явява на Републиканско по бодибилдинг и става пета в категория бикини фитнес.

 

Жасмина успешно завършва през 2019 г. академията за изграждане на нови поведенчески модели Habits Academy, създадена от гуруто за изграждане на здравословни навици в САЩ и best-selling автор James Clear.

Сертифицирана за персонален треньор в областта на научно-доказани методики в храненето и спорта към холандската програма на Menno Henselmans.

Сертифицирана за Performance Nutrition Coach към австралийския Clean Health Fitness Institute. 

Нейните интереси са насочени в създаването на здравословни хранителни навици и разрушаването на вредни такива.

 

 

certificate

Jasmina Gevezieva Medali

 

Румен Спецов

Партньор, собственик на Elite Fitness Consult Ltd.

Румен Спецов е въплъщение на всичко, което очакваш, когато чуеш израза “елитен треньор” – ултра-дисциплина, самоконтрол, постоянство, знания, опит, успехи зад гърба си. И маса мускули. 

Многократен шампион по културизъм с над 20-годишен спортен опит. Активен състезател, треньор и съдия. 

 

УСПЕХИ:

  • Вицерепубликански шампион е през 2009г., 2014г. и 2015г. 
  • Републикански шампион по културизъм за ветерани през 2014г. и 2015г.
  • В топ 3 на международни фитнес състезания на IFBB от висок ранг. 

 

Активно подготвя състезатели по културизъм и фитнес – мъже и жени. 

Текущ личен треньор на Жасмина. Благодарение на него тя поставя спортен прецедент през есента на 2019 г. – едновременно явяване на Републикански шампионати по силов трибой и бодибилдинг, като на първото става златен шампион, на второто – в топ 5. 

Мария Сбиркова

Кулинарен EGGсперт

Мария е кулинарния EGGсперт на Binge OFF. По образование психолог, но голяма част от живота си отдава на спорта и кулинарията. През 2014 г. завършва магистърската си степен по “Психология и психопатология на развитието”, но решава да отдели повече внимание на тренировките и храненето, и така стига до първото си състезание по бодибилдинг.

 

Известен период от живота си прекарва в Австрия, където също се състезава и развива във фитнес средите. Успоредно със спорта обогатява и кулинарните си умения, като пътува из света и опознава различните култури и кухнята им. Завършва обучение за сладкар в кулинарна академия в София и обучение в институт за кариерно развитие в Лондон със специалност “Хранене и здраве”.

 

За Мария храненето е изживяване. Храната е връзката на човека с природата. Готвенето е нещо, което не само изразява нея самата, готвенето е любов, емоция и отдаване. Вярва, че ако хората отделят повече внимание на това с какво и как се хранят, те ще бъдат по-щастливи, здрави и свободни.