Екип

Жасмина Гевезиева

Основател и идеолог

Жасмина в продължение на 12 години се бори със системните компулсивни преяждания.

 

Поради липса на информация за състоянието Binge Eating Disorder в България (допълнителна роля играе факта, че е официализирано като хранително разстройство сравнително неотдавна – през 2013 г.), Жасмина успява да го идентифицира едва преди 2 години. Оттогава осъзнато и активно се бори като постоянно чете, търси и изпробва различни методики от храненето, спорта и поведенческата психология. Тества и анализира кое работи за нея и кое – не. Продължава да тества и върху други хора със същия проблем.

 

През ноември напуска корпоративния свят, за да работи по собствени проекти и да преодолее завинаги преяжданията. Работи по проблема единствено с  треньора си д-р Владислав Андонов, след неуспешни опити с други треньори, психолози и психотерапевти.

 

За да докаже, че хората, които системно преяждат могат да се променят и да бъдат силни психически и физически, Жасмина се подготвя усилено в продължение на два месеца за националното състезание по най-силовия спорт – силов трибой.

 

През март 2019 г. Жасмина заема първо място на Републиканския шампионат по силов трибой в леката категория – до 52 кг.  

 

Жасмина успешно завършва през 2019 г. академията за изграждане на нови поведенчески модели Habits Academy, създадена от гуруто за изграждане на здравословни навици в САЩ и best-selling автор James Clear. Преминала е и през обучителната програма “Tiny Habits”, основана от поведенческия изследовател от Станфордския университет B.J. Fogg. В момента се сертифицира за персонален треньор в областта на научно-доказани методики в храненето и спорта в курса на Menno Henselmans.

 

Интересите й са изцяло в храненето, поведенческата психология и невробиологията, специално в аспектите, които биха били приложими за хора с хранителни разстройства.

 

След 8 години в сферата на дигиталния маркетинг и комуникациите, през пролетта на 2019 г. Жасмина прави пълен обрат в професионалната си кариера, отдавайки се изцяло на Binge OFF и каузата зад проекта. А именно – да помага на хората да излязат от омагьосания кръг на емоционалните преяждания и да заживеят отново пълноценно.

Владислав Андонов

Съосновател и фитнес консултант

Стартира спортната си кариера през 2008 година, като започва да практикува джу-джицу в родния си Димитровград. Състезава се, а впоследствие през 2017 г. стартира и треньорска дейност в същия клуб.

 

Тогава се явява и на Балканското състезание Skopje Open 2017, където става шампион при мъжете в категория до 69 килограма. С това приключва състезателната си кариера, за да обърне внимание на образованието си.

 

Завършва успешно Медицински Университет-София със специалност “Медицина” и вече официално е д-р Андонов.

 

През последната година и половина е силов и кондиционен треньор във Vibes Health & Fitness, където се запознава с Жасмина. От март 2019 г. тренира с индивидуални клиенти и състезатели. 

 

Целта му е да се развива в сферата на спортната медицина и ортопедия, като по този начин да помага на хората да бъдат по-здрави и да изградят по-силни, функционални и красиви тела. И най-важното – да минимизират контузиите.