Гери е машина. Тя е гордост сред клиентите, вдъхновение и приятел. Нейната упоритост и последователност са впечатляващи. Гери е в най-добрата си форма на 44 години – щастлива, успешна, с изградена ефективна връзка с храната и страхотен семеен живот. Зададохме ѝ няколко въпроса как го постигна.

топ форма

Ето отговорите: 

Как програмата на Binge OFF подобри качеството ти на живот? 

Работим с Жаси от повече от година и половина. За този период тя успя да преобърне отношението ми към храната доста сериозно. Не ми даде само диета, която стриктно да следвам, а постоянно ме насърчаваше сама да определя как искам да се храня, като се придържам към някои простички правила. И макар че ми беше доста трудно отначало, впоследствие осъзнах защо го е правила – за да успея сама да изградя здравословна връзка с храната, да не се плаша от нея, да ям от любимите си десерти, но с мярка; да не си казвам, че съм на диета и да си налагам забрани, а да опитвам от всичко, но и да си запазя за друг ден.  

С кой резултат най-много се гордееш? 

Гордея се най-вече с физическата си форма, която постигнах с не толкова много и дълги упражнения, а най-вече с постоянство. Разбира се Жас беше моят двигател – тя от втория месец започна да ми включва домашни тренировки, а в последствие ми даде сама да избера – фитнес няколко дни от седмицата или “потене “ в къщи, но всеки ден. Аз избрах второто и така вече повече от година тренирам сама по около 1 час всеки ден и това е най – зареждащият старт, който и през ум не ми минава да пропусна. 

Какви са твоите хранителни и фитнес цели? 

Фитнес целите са ясни – продължавам да тренирам 6 дни в седмицата, супер рано сутрин (за ужас на съседите) и така поддържам не само тялото си във форма, но и настроението за целия ден. Хранителните ми цели са също начертани, просто трябва да ги следвам. А те са: не да се “пазя” от любими калорични храни, а да си ги позволявам, но в малки количества.

Както вече и преди казах, Жаси ме научи да не се страхувам да експериментирам, да си позволявам някои малки прегрешения, да не изпускам повод да се наградя, но всичко с мярка и без много да му “мисля”. Това за мен е ключът към здравословното хранене – без крайности, от всичко по малко. Благодаря ти, Жас, че тооолкова дълго време ме води по трънливия път на успеха и ме държа за ръка,  дори когато аз исках да се пусна, защото не вярвах, че ще стигнем заедно до края.

Гери, благодарим за доверието! Продължаваме напред, машина! 

P.S. Kризисна оферта: 30% намаление на всички програми. 

 

протеинови бонбони cardinal bites

Снимка: Живко Константинов

Опитайтепървите протеинови бонбони в България от новия ни проект:Cardinal Bites

Остави коментар